Michael Gienger – A kristálygyógyászat tankönyve

5990 Ft

Kategória:

Leírás

A kristálygyógyászat hazánkban is elismert szakértője Michael Gienger igazi különlegességet kínál a drágakövek rajongóinak. Művében a kristályok gyógyhatása mellett részletesen ismerteti azokat a minerológiai jellemzőit, részletesen tárgyalja az ásványok kialakulását, színét, kristályszerkezetét.

” Ahhoz, hogy valóban megérthessük a kristályok gyógyhatásait előbb éppúgy meg kell ismerkednünk a kövek természetével, és világával, mint ahogyan a sajátunkéval is. Csak akkor láthatjuk át, hogyan és miként fonódik át a kettő egymással.”

A könyv választ ad a sokszor felmerülő kérdésekre: Hogyan fejtik ki az ásványok gyógyhatásaikat, hogyan épül fel az ember és a kő közötti kommunikáció, hogyan fejthet ki bármilyen hatást a szervezetünkre egy ilyen egyszerű anyag darab, milyen összefüggéseket fedezhetünk fel az egyes kristályszerkezetek és az életmódunk között?

A szerző bemutatja az analitikus és intuitív kőgyógyászatot, tanácsokat ad, hogyan válasszuk ki a lélek, a test, az értelem, és a szellem kövét, hol helyezzük el, hogyan viseljük,és tisztítsuk az ásványokat.

A könyv második felében részletes leírást találhatunk a kristályokról és azok spirituális, lelki, mentális és testi szinten kifejtett gyógyhatásáról.