Tündér Nóri – Csillagjegyek, csillagkövek

8200 Ft

Kategória:

Leírás

Kovács Kálmánné Nóri legújabb kiadványáról így ír:

A lelkeknek egyetlen feladata van testet öltött mivoltában. Tanuljon és fejlődjön. E feladat teljesítéséhez rendeltetett az összes élethelyzete és emberi kapcsolata. A sors könnyebb átéléséhez és a lélek nemesüléséhez jó szolgálatot tesznek a kövek és ásványok szépségükkel és rezgésükkel.

E könyv arra hivatott, hogy segítséget nyújtson az “életútnak” nevezett hosszú úton. Adjon tájékoztatást a kövek alkalmazásáról a különféle csillagszülöttek tulajdonságainak, helyzetének szükség szerint több szemszögből történő megvilágításához. Nyújtson segítséget annak a megismerésében, melyik csillagjegy melyik ásvánnyal javíthat jellemén. Melyik az a kő, amelyik a legalkalmasabb a különféle élethelyzetekben és érzelmi állapotban. melyik az, amelyik el tud vezetni egy jobb megoldáshoz, vagy képes az áthidalást megkönnyíteni a gondokkal teli időszakokban.

Nem titkolt szándék az sem, hogy az ásványok sokaságának bemutatásával a könyv segítsen megismerkedni a kövek sokkszínűségével és szépségével.

A melléklet 90 darabos köves tanácsadó kártya rajzban és szövegben is megszólaltatja a köveket, amik tiszta segítőerőkkel bíró töltetük miatt alkalmasak olyan tanácsot adni, ami az adott helyzetben a legnagyobb segítséget nyújtja.