OnGuard Szájvíz 473ml

8100 Ft

Gyakran kutatunk biztonságos termékek után magunk és a családunk számára. A dōTERRA On Guard szájvíz pontosan ezt szem előtt tartva készült el. Kizárólag a legjobb összetevők alkotják, hogy a dōTERRA On Guard esszenciális olajkeverék jótékony hatásait beépítse a napi rutinunkba, és egyben ellássa az összes olyan funkciót, amely egy hatékony szájvizet jellemez. A dōTERRA On Guard szájvíz mostantól hozzáadható a mindennapi szájápoláshoz használt legfontosabb termékekhez.

Az alkoholmentes dōTERRA On Guard szájvizet a fogak és az íny tisztán tartására, valamint a szájüreg általános integritásának elősegítésére alkottuk meg. A frissítő dōTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék frissíti a leheletet, és ragyogóbbá varázsolja a mosolyt. Az egyéb természetes összetevőkkel kombinált, szabadalmazott CPTG™ minősítésű vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring és mirha esszenciális olajok erőteljes jótékony hatásai támogatják a szájüreg általános integritásának elősegítését. A miswakkivonat segít felfrissíteni a leheletet és tisztán tartani a fogakat a plakk túlzott felhalmozódásának csökkentése révén, míg a xilit a fogak integritását támogatja. A hagyományos fogmosás és fogselyemhasználat mellett egészítse ki szájápolási rutinját a dōTERRA On Guard szájvíz használatával a szájüreg általános integritása és a hosszan tartó friss lehelet érdekében.

Kategória:

Leírás

Bővebb tájékoztatásért kérem keressen emailben illetve telefonon. Termék postázása minden hónap 20.-a után. A termék euro alapú árakon elérhető ezért az euro esetleges komolyabb változása esetén a megadott ár eltérhet a valós összegtől.