Szodalit – Howlit – Hegyikristály- Kék kvarc Szett

14000 Ft

Az ékszerszett 10 mm-es ásvány szemekből készült. Nyaklánc hossza 45 cm.

Kategória:

Leírás

SZODALIT

Az igazság keresésére ösztönöz. Megszünteti a felesleges bűntudatot. Segít felvállalni magunkat. Fokozza a tudatosságot, az idealizmust és az igazságra törekvést. Segíti a folyadék felvételt a szervezetben. Mindenféle torok betegség esetén hatásos.

HOWLIT

Önállóság, figyelmesség köve. Életünk önálló irányítására ösztönöz. Segíti cselekedeteink tudatos ellenőrzését. Gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit. Izomlazító hatása van, segíti a gyomor működését, gátolja a véralvadást, rugalmassá teszi az érfalakat, megelőzi az érelmeszesedést és tágítja a koszorúereket. Jótékony hatása van az epekőre és gyógyítja a prosztataproblémákat is.

HEGYIKRISTÁLY

Hegyikristály leghatékonyabb gyógyító és felerősítő ásvány. Az energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Minden betegség esetén segít. Belső csendet és nyitottságot teremt, erősíti az idegeket. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Kiegyensúlyozza és összehangolja a csakrákat.

KÉK KVARC

Valóságérzék köve. A távoliság és a könnyedség érzését nyújtja, javítja a szexuális kontrollt, többek között a korai magömlésnél. Segíti a gyakorlatias gondolkodást és a cselekvést. Csillapítja a fájdalmakat és a lázat, segít a hörghuruton.