Tündér Nóri – Csillagösvény hősei

4500 Ft

Kategória:

Leírás

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy Ön újra kezében tartja könyvemet. jönnek a történetek, tolulnak lefelé a múltunkból, az égi otthonukból. Vajon miért? Én is kérdezgetem magamtól. Talán azért, mert olyan időket élünk, amikor fontos számunkra, hogy megtudjuk kik az elődeink, feltárni múltunkat és azonosulni vele. Történeteimnek “mese” a műfaji meghatározása, de igazából komoly kutatásokon, tiszta forrásból származó ismereteken alapulnak a leírtak. Azonban a történelemszemléletük nem egyezik a hivatalos történetírással, ezért mesei, mondani köntösben kell őket bújtatni.

A XIX. századi és napjaink magyarság- és sumír őstörténet kutatóinak köszönhetően tiszta forrás állt rendelkezésemre, melyet égi segítőim, szellemi mesterek, áldott pártus őseink megtöltöttek lélekkel , személyekkel, tanításokkal, néhol bölcsességekkel. mint minden eddigi könyvemnek ennek is a vezérgondolata a szellemvilágból jött. Sünd az öreg, bölcs pártus tanító üzenete, amiért én mély hálával és tisztelettel mondok neki köszönetet.

……

Az előző könyvem meséiben elődeink hétköznapi hősei mutatkoztak meg. Most valami fontos oknál fogva nagy, jelentős történelmi személyiségek akartak megnyilvánulni, üzenni.

Az elkészült könyvet nézve, bizony volt mondanivalójuk bőven. Mindnyájunkhoz személy szerint is szóltak.

Kívánom találják meg Önök is ezeket a gondolatokat és merítsenek belőle.

Tündér Nóri