Mindig a kő választja ki az embert! Pontosabban mindig a benned élő Isten választja ki intuíciód által azt a követ, mely segít neked a fejlődésben tovább lépned. Legegyszerűbben ez úgy működik, hogy nézegeted az ásványokat és lesz egy vagy kétféle ásvány ami nagyon szimpatikusnak, szépnek tűnik. Igen ez azért van mert az ebben az adott ásványban található rezgés  hiányzik most neked a legjobban

Nem! A kövek nem hibásak! A köveken látható és érzékelhető „hiányosság” a kő személyiség jegye! Rajtad is van szemölcs, anyajegy és egyéb elváltozás, ami az átlagtól eltér, amitől te az vagy aki! Náluk is így van ez. A kő teste így jelöli, hogy ő így tökéletes. Ha ilyen követ kapsz örülj neki, mert ezzel a tulajdonságával tud hozzád a legjobban kapcsolódni és segíteni Neked.

Amikor először veszed a kezedbe a követ, úgy hogy az a tied és hírtelen leejted, vagy a kezedben szétreped, az azt jelenti, hogy összekapcsolódva Veled az elektromágneses testedben levő energia blokk (amiről nem is volt tudomásod) kioldódott és őt eltörte. Örülj neki nagyon, mert ez az energia blokk neked vagy balesetet, vagy betegséget okozott volna, és ő téged ettől megmentett. Feláldozta magát érted, hogy ez ne következzen be, ezért kellett találkoznotok. Add meg neki a végtisztességet, temesd el egy kis szertartással, vagy juttasd folyó vízbe (patak, folyó).  Ennyit megérdemel!

Természetesen csak az első vevőnek tudom azt a követ elküldeni ami a fotón van, hiszen egy van belőle. De valószínű az ásványra van szükséged azért támadt fel a vágy benned, azért tetszet meg. Ígérem neked, hogy amit kapni fogsz jobban fog tetszeni, mert az lesz számodra a megfelelő és nem az, ami a fotón van!

Ha a kővel régi meghitt a kapcsolatod és nagyon szereted vagy csak jó neked, hogy veled van és hírtelen leejted és eltörik ez mit jelent? A kő a benned lévő energiablokkot (mely az elektromágneses testedben a beteljesedéshez közeledett) oldotta fel és ez a kő halálát jelentette. Légy hálás érte neki, mert ez számodra vagy balesetben, vagy betegségben nyilvánult volna meg, ettől mentett meg Téged. Add meg neki a végtisztességet! Egy kis szertartással temesd elvagy dobd folyó vízbe, patakba egyszóval add őt vissza a Föld Anyának. Ennyit megérdemel!

A kövek ahhoz, hogy a változás beinduljon nálad legalább diónyi méretűeknek kell hogy legyenek. Ennek a méretnek az energiája már elég a változáshoz. Ez az ideális! Természetesen ettől is lehet eltérés, de ez a méret az, amit még kényelmesen tudsz magadon, magadnál hordani. Természetesen léteznek kisebb nagyobb ásványok amik lehetnek a környezeted díszítő, segítő elemei, de a legfontosabb számodra mindig azok az ásványok legyenek, amik az aurádban helyezkednek el. Lehet olyan területet kinevezni magunknak ami „gyógyító” helyiségként szolgál ott töltődhetünk az ásványok által. Ide érdemesebb nagyobb geodákat, nyers ásvány darabokat elhelyezni.

A marokkő azt jelenti, amit a neve jelez, hogy kényelmesen elfér a tenyeredben. A szelet ugyanez, csak laposra csiszolva, hogy kényelmesen hordhasd a testeden, melltartóban, vagy nyakban egy kis zacskóban, vagy díszes foglalatban.

Webáruházunkban kiváló minőségű, nagyrészt saját készítésű ékszereket árusítunk. Az alábbi dolgokra érdemes odafigyelni a tartósság érdekében: mosogatáskor, strandolás  idejére nem ajánlatos a viselésük, mert a vízben vagy a tisztítószerekben fellelhető kémiai anyagok roncsolhatják az ékszert. Egyes ásványfajták tűző napon veszíthetnek szinükből!

Igen, természetes, minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Az esetleg szintetikusan előállított ásványoknál ezt külön jelezzük. Egyes ékszereink az ásványok melletti, közötti díszítésnél műanyag strasszot, gyöngyöt tartalmazhatnak.

Igen, minden gond nélkül viselheted őket minden nap, de érdemes legalább éjszakára levenni, hogy az ásvány is és az emberi szervezet is tudjon regenerálódni a közös munka eredményeként

Ha olyan ásvány karkötőt, nyakláncot, fülbevalót szeretnél összeállítani magadnak amit magad találtad ki, akkor kérlek emailben vagy facebook oldalunkon keress meg bennünket, biztosan tudunk segíteni.

Amennyiben nem találsz olyan méret összeállítást amit szeretnél, írj nekünk üzenetet facebook üzenet, e-mailt és elkészítjük a kért összeállítást.

Rendeléskor mindenképpen jelezd a csukló méretet a megjegyzésben, ez alapján egyedileg készítjük el az ékszert, ennek nincs külön felára.

A csuklót érdemes “szabócentivel” körbetekerni és szorosan lemérni. Ehhez a számhoz kell adni kb. 1,5 centit, így fogja megkapni a megfelelő méret összegét.

Egy cérna vagy fonal darabbal kell körbetekerni a csuklót és a lemért hosszt egy vonalzóra ráhelyezni. Az így kapott számhoz kell kb. 1 centit hozzáadni, így fogja megkapni a megfelelő méret összegét.

Mi mindig a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, sőt minden esetben dupla gumira fűzzük az ásványokat, hogy a vásárló sokáig elégedetten viselhesse karkötőinket. Azonban, ha mégsem szeretnél a gumis karkötőt, bármelyik stílust el készítjük csatos drótra fűzött változatban is, a te izlésednek megfelelően, természetesen felár nélkül.

Igyekszünk termékeinket úgy bemutatni, hogy leírást adunk a füstölő szerek tulajdonságáról, velük elérhető hatásaikról. Kérlek ezeket a tajékoztatókat olvasd el figyelmesen, vagy keress minket a már ismert elérhetőségeken.

Megfelelő füstölő edényválasztásakor érdemes átgondolni, hogy egy adott helyen tartjuk e az edény vagy eseteg több helyre velünk utazik. Ilyenesetben éremes kisebb illetve kifejezetten utazó füstölő edény választani. Egyéb esetben csak a füstölni kívánt mennyiség lehet még mérvadó, ha egyszerre nagyobb adagot szeretnénk használni érdemesebb a szélesebb füstölő rácsos edényeket választani.

Az aromazáró részt érdemes minden használat után újra bezárni, mert a növényi alapanyagok gyanták illékonyak is lehetnek. Hatásmechanzmusában nem változik a nyitva tartott fűszer, csak az orron át érezhető illat élmény lehet kevésbé erőteljes.

Első körben érdemes megvárni míg a rács teljesen lehűl a füstölést követően, majd a rácshoz adott kis fém kefével kell mindkét oldalt jól megdörzsölve átkefézni.

Kérünk, ebben az esetben fotózd le a terméket és írj nekünk egy emailt (csatold a képet is) az oldalunkon látható email címre és igyekszünk megoldani a problémát!

Kérünk, ebben az esetben írj nekünk egy emailt az oldalunkon látható email címre és igyekszünk megoldani a problémát!

Kérünk, ebben az esetben csinálj egy képet a termékről majd írj nekünk egy emailt (csatold a képet )az oldalunkon látható email címre és igyekszünk megoldani a problémát!

Kérünk, ebben az esetben írj nekünk egy emailt az oldalunkon látható email címre és igyekszünk megoldani a problémát közösen a fuvarozó céggel.

Még nem kaptam értesítést a szállításról: ebben az esetben a leggyorsabb módja, hogy információhoz juss, ha felhívod ügyfélszolgálatunk hétköznap munkaidőben    9-17óraközött:(30)5154736

Már kaptam értesítést a szállításról: ebben az esetben a futárcég azaz a GLS által megadott csomagszámmal nyomon követheted, merre jár a csomagod.

Személyes átvétel, házhozszállítás előre utalás után vagy házhozszállítás utánvéttel a lehetséges megoldás. Üzletünk nyitvatartását a facebook  Angyalbolt oldalon megtalálhatod

Törekszünk, 1-2 munkanapon belül megkapd a megrendelt ékszert. Azonban időnként bizonyos ékszerekhez nehéz beszerezni az alkatrészt így elkészítése kicsit hosszabb időt vesz igénybe, erről azonban e-mailben értesítést  küldünk.

Személyesen is át tudod venni a kiválasztott terméket, termékeket Szombathelyen. Címünk: Angyalbolt, 9700 Szombathely, Mátyás király utca 1

Termékeink egy része még csak üzletünkben elérhető. Igyekszünk minél nagyobb kínálatot felvonultatni itt a webáruházban, de mivel folyamatosan változtatjuk készleteinket, illetve az üzletben egyedi készítésű ékszerek is vannak így a legnagyobb választék csak a boltban személyesen látható.