Tigrisszem – Sólyomszem – Vörös Tigrisszem – Hegyikristály Karkötő

2300 Ft

Karkötő 6 mm-es szemekből.

Kategória:

Leírás

TIGRISSZEM

Áttekintés, távolság köve. Enyhíti a stresszt, túlterheltséget és a külvilágból érkező hangulatok hatását. Élesíti az érzékeket. Segít megőrizni az áttekintőképességet akkor is, amikor sok minden történik egyszerre. Szabályozza a mellékvesét, csillapítja az asztma rohamokat.

SÓLYOMSZEM

Ez a kő elsősorban raktároz. Felvesz minden felesleges energiát.  Földelő kő. Erősíti a fizikai testet. Tisztánlátást hoz.  Gazdagság sarokba téve vonzza a jólétet. Áttekintés, távolságtartás köve. Oldja a belső nyugtalanságot, idegességet. Segít a döntéshozatalban, és az áttekintésekben bonyolult élethelyzetekben is, mindezt kívülről magunktól távolságot tartva.  Zaklatott élethelyzetekben nyugalmat ad és a megkapott higgadtsággal tudjuk a realitásunkat megőrizni. Stresszes helyzetekben is nagy segítő. A megrögzött negatív viselkedés és gondolkodásmintákat megszünteti. Enyhíti a pesszimizmust. Javítja a keringési rendszert. Nyak, váll merevedéseire. Szemproblémák gyógyítója. Éles látást biztosít, mind testi, mind szellemi szinten.  Enyhíti a fájdalmakat, remegést. Mérsékli a hormonok fokozott működését.

 

HEGYIKRISTÁLY

Leghatékonyabb gyógyító és felerősítő ásvány. Az energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Minden betegség esetén segít. Belső csendet és nyitottságot teremt, erősíti az idegeket. Élénkíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Kiegyensúlyozza és összehangolja a csakrákat.

A karkötő 6mm, 8mm, 10mm-es szemekből is rendelhető.