Tündér Nóri – Csillagmesék földi kövekről

4500 Ft

Kategória:

Leírás

Sünd a jóságos pártus tanítószellem útra bocsátó üzenete a csillagmesékhez:

“Köszöntelek benneteket újra, szeretteim. Féltem, hogy nem tudok eljönni ismét közétek, de itt vagyok! Látom újra egybegyűltetek várásomra. Régen többen voltatok mikor eljöttem.

Nóri! Nagyon fontosak azok az információk, amit a könyveidben megosztasz az emberekkel, kicsikkel, nagyokkal egyaránt. Őseink történeteit, s dicső múltunk nagyjait állítod talpra bennük, finoman hangolva a mai világ igényére. Látom továbbra sem lankadsz írásaidban. Mi innen támogatunk és segítünk ebben téged. Számtalan megoldást láthattál és éreztél, hogyan tudunk támogatni innen ebből a dimenzióból.

Egyre kérlek benneteket. Sose féljétek kinyilvánítani igazságotokat a sok hazug szó között. Az igazság fény! Látszik, hogy a mai hírközlés csak a hazugságokra épül. Tehát nagyon fontos, hogy legyenek olyanok, akik kinyilvánítják az igazat. Fénytestvéreink a háttérben az új világotok teremtésében (fáradoznak). Legyetek hát kitartóak és hálásak azért a segítségért, amit kaptok, s mi is hálások vagyunk a támogatásokért, hisz csak közös erővel érhetünk célba.

Most búcsúznom kell. Isten áldása kísérjen benneteket. Távozom. Sünd.